NIEUWE LESSEN VANAF 11 FEBRUARI

CROSS KIDS

CROSSKIDS 

CROSS KIDS is een power workout speciaal gemaakt voor kinderen.
Vind jij het leuk om lekker te knallen? Vind jij fitness net een beetje saai? Liever samen met anderen van jou leeftijd even vol er tegen aan gaan? Dan is CROSSKIDS iets voor jou!

Geef je op en je bent je zeker van een plek in de les, een gratis proefles mag altijd!
Opgeven via info@dansfabrieklemmer.nl

POWER YOGA  (ASHTANGA)

Naast de Balans les komt ook de power yoga op het rooster.
Deze yoga is een power yoga, de yoga is een ashtanga yoga.

Ashtanga yoga is een dynamische vorm van yoga die veel voordelen biedt voor de mentale en fysieke gezondheid. Kenmerkend voor de ashtanga yoga is een vaste serie van houdingen. Deze houdingen worden vloeiend aan elkaar verbonden door  een combinatie van ademhaling en beweging (vinyassa’s)
Omdat er geen pauze’s zijn tussen de houdingen ontstaat er een flow.

HIPHOP VRIJDAGMIDDAG 15.00 – 16.00 UUR

Doordat de les van de leeftijd 7 tot 9 jaar op woensdagmiddag VOL zit starten wij een nieuwe les op vrijdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur.
Alle kinderen ( ook kinderen van de woensdagmiddag) zijn welkom om mee te doen aan deze les. Ben jij tussen de 7 en 9 en wil jij op hiphop? Geef je dan snel op voor de vrijdagmiddag voordat ook deze les vol zit. Zit jij al op dansen op woensdagmiddag maar wil jij 2x per week dansen mag jij je ook opgeven voor de vrijdagmiddag. Dit kan via info@dansfabrieklemmer.nl

TABATA

Naast de maandagmorgen wordt er vanaf februari nog een les TABATA geven. Deze komt op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. 
TABATA is een high intensity interval training. Een bepaalde oefening voer je 20 seconden uit, tijdens deze 20 seconden doe je zoveel mogelijk herhalingen. Daarna krijg je 10 seconden rust. Dit herhaal je 8 keer per onderdeel (nummer)  Ieder onderdeel werkt je aan een verschillende spiergroep.