SUPYOGALEMMER

In samenwerking met Skipperland Lemmer is Dansfabriek Lemmer gestart met suppen en dat wat erop mogelijk is. Skipperland levert de sups waardoor wij op mooie en goeie sups te water kunnen gaan.

Naast de standaard workshop van 2 uren waarin je de basis aanleert van het suppen en aansluitend een les yoga krijgt op de sup bieden we ook andere sup aangelegenheden. De data voor deze workshops vind je op onze social media kanalen.

SupYogaLemmer bied ook INDOOR SUPYOGA aan!
Suppen is zo leuk dat we doorgaan in de winter. In het zwembad NY Suderse geven wij vanaf oktober 2020 Indoor SupYoga. Het is een smallgroup personal training voor maximaal 6 personen. Een exclusieve ervaring op een supboard. De les is voor beginners en gevorderden, dit doordat je individueel begeleid wordt. 
De les is iedere woensdagmorgen en de tarieven vind je hierboven onder het kopje extra.

Via ons instagram account en facebook account geven wij aan als er een evenement aankomt. Denk aan een georganiseerde tocht door een mooi gebied of stad. 

Een sport les op de sup, denk aan een powerworkout, yoga oid.

 

Wilt u met een groep van minimaal 4 personen liever een andere dag/tijd? In overleg is veel mogelijk, neem dan contact op via info@dansfabrieklemmer.nl