Fitfabriek is een sportschool, maar niet zoals u gewend bent. Het is een plek waar alle leeftijden terecht kunnen. Van jong tot oud bieden wij verschillende lessen aan. Dit varieert van verschillende danslessen tot andere groeps-fitness lessen. Tegelijk is het ook een plek voor gezelligheid en een kop koffie.
Trotse ouders die naar hun kinderen komen kijken of mensen die hun doelen komen behalen! Ook ‘vrij’ sporten is mogelijk.
Ons team bestaat uit gediplomeerde instructeurs die bijgestaan worden door onze hulpjuffen in opleiding. We doen ieder jaar mee aan verschillende danswedstrijden en streven ernaar ieder jaar een uitvoering te creëren voor alle ouders, vrienden en familie.
Er is altijd ruimte voor een praatje en een bakje, bij Fitfabriek is er altijd ruimte voor jou!
Tot snel in 1 van onze lessen.

AAFKE VISSER

Aafke is oprichter van de Fitfabriek. Toen ze in Lemmer kwam wonen is ze begonnen met een paar kinderlessen. Dit groeide al snel uit naar een heuse dansschool. Daarnaast begon ze ook met volwassen lessen en dit groeide uit naar een afwisselend rooster meer veel meer dan alleen dans. Zo is Dansfabriek uitgegroeid naar de sportschool Fitfabriek.

Aafke is gediplomeerd dans-, sport- en yogadocent.  Maar naast het hebben van een eigen sportschool is ze ook getrouwd en moeder van 2 dochters, Isa en Maud. 


RENSKE HOSPES- KRUIJSWIJK

Renske Hospes- Kruijswijk is een gediplomeerd docent bij de Fitfabriek. 

Renske is getrouwd en heeft een prachtige zoon, Beine.

Op donderdagavond geeft zij bij de dansschool lessen in de stijlen moderne dans en Jazz, in verschillende leeftijden.

Naast deze lessen is Renske ook bij andere scholen aan het werk. Daarnaast doet zij verschillende projecten, denk aan theater, steltlopen, workshops en meer.

Renske is ook klassiek geschoold en is dan ook een docent met uiteenlopende kwaliteiten.