LESAANBOD

HIPHOP

De dansstijl hiphop is de afgelopen tijd erg populair geworden. In deze dansstijl kom je allerlei invloeden tegen van verschillende dansstijlen. Ook is er een volwassen groep Hiphop, in deze les leer je iedere 3 á 4 weken een nieuwe dans. Ook wordt er gevarieerd in dansstijlen. Scrol naar beneden voor de dagen en tijden.
Wij bieden de Hiphop lessen voor verschillende leeftijden aan.
Binnen de hiphop hebben wij ook ons demoteam, hiervoor zijn aan het begin van het seizoen audities. Er wordt dan gekeken in hoeverre je qua niveau bij de groep past. We kijken naar kracht, uitstraling, houding en uitvoering. Nieuwe audities worden aangekondigd op de website en onze Facebook pagina. 

IN  BALANS
Naast alle danslessen kun je ook In Balans volgen. Dit is een combinatie van power yoga, tai chi en pilates. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je lichaam flexibel en sterk te houden. Als je nog nooit of weinig aan yoga hebt gedaan is het de ideale kennismaking van verschillende disciplines. De variatie zorgt ervoor dat ook de ervaren deelnemers genieten van deze les. De instructeur zorgt ervoor dat er verschillende opties worden gegeven waardoor de les toegankelijk is voor iedereen. Deze les is een mooie time-out en een ‘balans’moment in je week.

MODERNE DANS
De dansstijl modern heeft invloeden van klassiek ballet, maar is in tegenstelling van ballet losser en vrijer. Wij bieden moderne dans vanaf 12 jaar aan.  De moderne dans lessen beginnen met techniek oefeningen waarna gewerkt wordt aan een choreografie.
Moderne dans is ontstaan in het begin van de twintigste eeuw, toen met op zoek ging naar andere bewegingsvormen dan die van het klassiek ballet.
Tegenwoordig komen er ook veel invloeden van andere stijlen bij Modern binnen. Dit maakt Moderne dans steeds populairder bij een breder publiek.

JAZZ
Jazz is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet maar is gebaseerd op populaire muziek als jazz, rock en hiphopDe bewegingen en de muziek zijn veel losser.
De jazz dans leent uit verschillende stijlen, technieken en toepassingen. Het karakter van de jazz dance is dus electisch, wat wil zeggen dat het bewegingselementen uit andere danstechnieken en stijlen mengt. Deze elementen worden in de danstraining en choreografie gecombineerd met de kenmerkende authentieke jazzelementen.

HIPHOP TABATA
Cross fit, HITT training en bootcamp in 1 maar dan met hiphop als basis. Geen dans workout zoals we gewend zijn maar een power  workout en de fun van hiphop.
Je traint in deze les je volledige lichaam, en calorieën verbranden is niet moeilijk terwijl jij het prima naar je zin hebt.
Nieuwsgierig geworden? Geef je snel op en doe een keer mee!

CROSS KIDS
Cross kids is een nieuwe les op het rooster van dansfabriek lemmer. Als die stoere workouts zijn niet alleen meer voor volwassenen, nu kunnen ook onze kinderen meedoen. Cross kids is een stoere workout met voornamelijk alleen maar lichaamsgewicht. De kinderen krijgen een les van de combinatie crossfit, tabata en bootcamp. De les wordt gegeven door onze instructeur Sharon die zelf een fanatieke cross fitter is.